LKD Celje

Občni zbor Lovsko Kinološkega Društva CELJE v četrtek, 27. marca 2014 na SKZLD Celje

Vseh 47 članic LKD Celje je prejelo vabilo z zajetnim dnevnim redom 13. tih točk in prilogami v obliki poročil, načrtov, ter dopolnil s pravilniki in spremembami osnovnega akta pravil LKD Celje.

Predsednik LKD ja Janez Šumak je pozdravil vse prisotne kinologinje in kinologe, še posebej predsednika SKZLD Celje Avgusta Reberšaka, predsednika LKD Zasavje Darka Grošlja, predsednika DLNPS Vinka Otorepca, sam pa pove, da zastopa kot predsednik komisije za lovsko kinologijo pri LZS, še slednjo. V minuti molka smo se poklonili kar dvema vidnima kinologoma, ki sta lani preminula in sicer Jože Urleb, ter Daniel Dobršek, ter ostalim preminulim lovskim kinologom. Po dnevnem redu so se izvolili organi občnega zbora z delovnim predsedstvom. Pod vodenjem delovnega predsednika Janeza Šumaka so proceduralne točke dnevnega reda prehajale iz ene v drugo. Po podanih poročilih organov LKD ja je sledila razprava, ter ugotovitev sklepčnosti, nakar je OZ. lahko pravno formalno v skladu s pravili tudi odločal oz. glasoval. Izčrpna poročila organov in zaključni račun se je posledično zato soglasno potrdil. Tudi glasovanje in potrditev izvoljenega nadomestnega člana disciplinske komisije, obravnava in potrditev predloga finančnega načrta za leto 2014, obravnava in potrditev predloga dela LKD za leto 2014, obravnava in potrditev: Predlog Pravilnika o priznanjih in odlikovanjih LKD Celje, Predlog pravilnika o disciplinskem postopku LKD Celje, obravnava in dopolnitev členov v Pravilih LKD Celje so potekala ažurno, saj so delegati prejeli vso gradivo po elektronski pošti za kar je poskrbel tajnik LKD Zdravko Mastnak. V snovanju načrtov v tem letu nismo mogli mimo zelo uspešne lanske organizacije in izvedbe prve državne razstave psov lovskih pasem CAC Savinjske doline 2013, ki smo jo organizirali s pomočjo Občine Braslovče in LD Braslovče v Braslovčah. V vidu uspešnega rezultata je LKD Celje podelila priznanje predsedniku LKD ja in vodji prireditve Janezu Šumaku za odlično organizacijo, izvedbo in vodenje 1. državne razstave psov lovskih pasem CAC Savinjske doline 2013 v Braslovčah. Vsi gostje so v govorih pohvalili vzorno delo LKD Celje, ter medsebojno sodelovanje. Predsednik LKD ja Janez Šumak pa poudari strikten servis Lovskim družinam – članicam LKD ja v pristopu do slednjega lovca, vodnika lovsko uporabnega psa v naših loviščih v smislu motivacije k nabavi pasjega tovariša, izobraževanju vzgoje, vzreje, nadaljnjega šolanja v programih šole vodljivosti VP1, VP2, male šole (mladiči), ter šolanja za delo v loviščih (preizkušnje).

Predstavi analizo stanja lovskih psov in analizo iskanj obstreljene divjadi v LKD Celje (LIS Lisjak) v l. 2013. Konec meseca aprila bi sklicali posvet kinologov lovskih družin, kjer bi predstavili navedeni analizi in se pogovorili o tekoči problematiki kinologije v lovskih družinah. Potrebna bo še večja komunikacija LKD – LD, čeprav je le ta že na visokem nivoju (elektronska pošta, spletna stran LKD CE...) V letošnjem letu bo naš LKD praznoval 35 let od ustanovitve in v ta namen bomo v okviru tradicionalnega 5. lovsko kinološkega dne pripravili obeležje oz. manjše praznovanje...

Predsednik se še enkrat zahvali za prisotnost in posluh lovski kinologiji na Savinjsko Kozjanskem območju!

Zapisnik, vsa poročila in načrti Občnega zbora so objavljeni na spletni strani LKD Celje.

Priloge:

- Plan dela LKD Celje za leto 2014 >>>

- Poročilo predsednika LKD CE o delu v letu 2013 >>>

Dokumente si lahko ogledate tudi na povezavi "Dokumenti" v kategoriji "Dokumenti".

otvoritev oz lkd cel...
otvoritev oz lkd celje otvoritev oz lkd celje
oz lkd celje je skle...
oz lkd celje je sklepcen oz lkd celje je sklepcen
oz lkd celje se konc...
oz lkd celje se konca oz lkd celje se konca
poroilo predsednika ...
poroilo predsednika lkd celje poroilo predsednika lkd celje
pozdrav predsednika ...
pozdrav predsednika dlnp pozdrav predsednika dlnp
pozdrav prisotnim
pozdrav prisotnim pozdrav prisotnim
predsednik lkd celje...
predsednik lkd celje je prejel priznanje predsednik lkd celje je prejel priznanje
tudi predsednik no l...
tudi predsednik no lkd celje je podal porocilo tudi predsednik no lkd celje je podal porocilo

Iskanje

Kontakt

Cankarjeva ulica 6, 3000 Celje, Slovenija

lkd.celje@gmail.com

GSM: 041-685-664 ali 041-496-401

TRR: SI 56 6100 0000 1142 037

http://www.lkd-drustvo-celje.si/