LKD Celje

Spoštovani lovski kinologi,

Nabava mladiča lovskega psa pomeni veliko odgovornost in skrb predvsem v njegovinadaljnji pravilni vzgoji in šolanju. Vzgoja se začne že prvi dan, ko psička pripeljete domov. Čeprav se vzgoja in šolanje zelo prepletata, veliko vodnikov predvsem tistih, ki imajo psa prvič, preveč hiti s šolanjem klasične poslušnosti, ko mladiči še niso zreli za takšno vrsto šolanja...
Mala šola je namenjena mladičem vseh pasemskih skupin od 3. do 9. meseca starosti, ko le ti še niso psihično zreli za šolanje poslušnosti na tak način, kot si to radi predstavljamo vodniki.
Če ste vodnik pasjega mladiča navedene starosti, vas vabimo v tečaj »male šole« kjer se boste v programu »mladiči« z inštruktorji naučili psiholoških ter praktičnih pristopov pri vzgoji in šolanju vašega mladička. Mala šola bo odlična podlaga za nadaljnje – spomladansko šolanje po programu vaj poslušnosti VP1 in VP2 ali drugih programov šolanja.
Začetek tečaja bo v torek, 6. septembra 2022 ob 17. uri na poligonu LKD CELJE Lokrovec 1b.
Tečaj je za člane LKD Celje brezplačen. Prva ura bo potekala v obliki predavanja in spoznavanja vodnikov, torej prvič udeležba brez psov. Na kratko bomo ponovili nekaj teorije o poreklu psa, spoznali načine vzgoje in šolanja psa, boleznih psa in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Tečaj bo nadalje potekal vsak torek ob 17. uri na vadbišču - 10 tednov.
Prijave pošljite pismeno na gornji naslov, na e - naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na tel. 041 634 806 – Anton Savorgnani - vodja šolanja.

Vabljeni, lovsko kinološki pozdrav!

Iskanje

Kontakt

Cankarjeva ulica 6, 3000 Celje, Slovenija

lkd.celje@gmail.com

GSM: 041-685-664 ali 041-496-401

TRR: SI 56 6100 0000 1142 037

http://www.lkd-drustvo-celje.si/