LKD Celje

Spoštovani kinologi,

Nabava mladiča lovskega psa pomeni veliko odgovornost in skrb predvsem v njegovi nadaljnji pravilni vzgoji in šolanju. Vzgoja se začne že prvi dan, ko psička pripeljete v nov dom. Čeprav se vzgoja in šolanje zelo prepletata, veliko vodnikov (predvsem tistih, ki imajo psa prvič) preveč hiti s šolanjem klasične poslušnosti, ko mladiči še niso zreli za takšno vrsto šolanja…

Mala šola je namenjena mladičem (vseh pasemskih skupin) od 3. do 9. meseca starosti, ko le ti še niso psihično zreli za šolanje poslušnosti na tak način, kot si to radi predstavljamo vodniki.

 

Če ste vodnik pasjega mladiča navedene starosti, vas vabimo v tečaj »male šole«, kjer se boste v programu »mladiči« z inštruktorji naučili psiholoških, ter praktičnih pristopov pri vzgoji in šolanju vašega mladička. Mala šola bo odlična podlaga za nadaljnje – spomladansko šolanje po programu vaj poslušnosti VP1 in VP2 ali drugih programov šolanja.

Začetek tečaja bo v sredo, 3. septembra 2014 ob 17. 30 uri na poligonu KD PLUTON na Ložnici pri Žalcu. Za člane LKD CELJE je brezplačen!

Ta dan se vodniki udeležite tečaja brez svojih mladih »kosmatincev«, kajti v obliki predavanja boste prejeli teoretične napotke, ki so potrebni pri nadaljnji vzgoji pasjega mladiča.

Prijave sprejemamo pismeno na gornji naslov, na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na tel. 041 634 806 – Anton Savorgnani.

Vabljeni!

Lovsko kinološki pozdrav!

Zdravko Mastnak                                                                               Janez Šumak

Tajnik LKD Celje l.r.                                                                        Predsednik LKD Celje l.r.    

Iskanje

Kontakt

Cankarjeva ulica 6, 3000 Celje, Slovenija

lkd.celje@gmail.com

GSM: 041-685-664 ali 041-496-401

TRR: SI 56 6100 0000 1142 037

http://www.lkd-drustvo-celje.si/