LKD Celje

Spoštovani kinologi,

Nabava mladička lovskega psa v današnjem času pomeni veliko odgovornost in skrb predvsem v nadaljnji pravilni vzgoji in šolanju. Vzgoja se začne že prvi dan, ko slednjega pripeljete v nov dom. Čeprav se vzgoja in šolanje zelo prepletata, veliko vodnikov (predvsem tistih, ki imajo psa prvič) preveč hiti s šolanjem klasične poslušnosti, ko mladiči še niso zreli za takšno vrsto šolanja...
Mala šola je namenjena mladičem (vseh pasemskih skupin) od 3 do 9 meseca starosti, ko le ti še niso psihično zreli za šolanje poslušnosti na tak način, kot si to radi predstavljamo vodniki.

Če ste vodnik pasjega mladiča navedene starosti, vas vabimo v tečaj »male šole«, kjer se boste v programu z inštruktorji naučili psiholoških, ter praktičnih pristopov k vzgoji in šolanju vašega »nadobudneža«... Mala šola bo odlična podlaga za nadaljnje – spomladansko šolanje po programu vaj poslušnosti VP1 in VP2 ali drugih programov šolanja.

Začetek tečaja bo v sredo, 4. septembra 2013 ob 17. 30 uri na poligonu KD PLUTON na Ložnici pri Žalcu. Za člane LKD CELJE je brezplačen!
Ta dan se vodniki udeležite tečaja brez svojih »kosmatincev«, kajti v obliki predavanja boste prejeli teoretične napotke, ki so potrebni pri nadaljnji vzgoji pasjega mladiča.

Prijave sprejemamo pismeno na gornji naslov, na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na tel. 041 634 806 – Anton Savorgnani.

Vabljeni!

Lovsko kinološki pozdrav!

 

Iskanje

Kontakt

Cankarjeva ulica 6, 3000 Celje, Slovenija

lkd.celje@gmail.com

GSM: 041-685-664 ali 041-496-401

TRR: SI 56 6100 0000 1142 037

http://www.lkd-drustvo-celje.si/