LKD Celje

Dragi lovsko-kinološki prijatelji,

v prilogi vam pošiljam prijavnico za 14. MEDNARODNO RAZSTAVO PSOV VSEH PASEM, ki jo bomo organizirali v nedeljo, 18.09.2016, v Lendavi.

Naša razstava se odvija na prostem, kar je za pse lovskih pasem še posebej dobrodošlo. Vsi sodniki, ki smo jih izbrali za sojenje lovskih pasem na naši razstavi, prihajajo iz lovskih vrst. V okviru razstave bomo ob pomoči Društva ljubiteljev nemških prepeličarjev organizirali tudi specialno razstavo za to pasmo. Sodil bo dr. Mijo Fury iz Županje, ki je že od malih nog povezan z nemškimi prepeličarji, saj jih je vzrejal njegov oče. Mijo Fury je svoje prvo stažiranje opravljal prav v Sloveniji pri sodniku g. Škoficu, katerega ime je starejšim ljubiteljem te pasme zagotovo poznano.

Veselilo nas bo, če boste na našo razstavo prijavili svojega lovskega štirinožca in preživeli nedeljo na »Panonskem morju«.
Prosili bi vas, da našo prijavnico posredujete vašim članom, saj je v naši družbi vedno prijetno.

Hvala in nasvidenje v Lendavi!

Priloge:

 

POMEMBNO OBVESTILO

Obveščamo vas, da smo spremenili lokacijo razstavnega prostora 14. MEDNARODNE RAZSTAVE PSOV VSEH PASEM, ki jo bomo organizirali v nedeljo, 18.9.2016. Prireditev bo potekala na Športno rekreacijskem centru Hotela Terme Lendava, Tomšičeva ulica 2a, Lendava. Hvala za razumevanje in nasvidenje v Lendavi!

LATITUDE 46°5 33’ 9” N – LONGITUDE 16° 27’ 29” E

Jelka SIMČIČ
strokovni vodja

 

 

EU e-Privacy Directive

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Za Prijavo / Registracijo morate omogočiti Piškotke v nasprotnem primeru ta ni mogoča. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? .

Preveri direktivo o piškotkih.

Preprečili ste nalaganje piškotkov. Odločitev lahko prekličete.

Dovolili ste shranjevanje piškotkov na Vaš računalnik. Odločitev lahko prekličete.

logo LDK Celje srednji

Prevod vsebine (Google)

Iskanje

Kontakt

Cankarjeva ulica 6, 3000 Celje, Slovenija

lkd.celje@gmail.com

GSM: 041-685-664 ali 041-496-401

http://www.lkd-drustvo-celje.si/