Notice: Trying to access array offset on value of type null in /data/plugins/system/eprivacy/eprivacy.php on line 186
UP po umetni krvni sledi za vse pse lovskih pasem, LD Luče
LKD Celje

LKD Celje prireja v skladu načrta prireditev v l. 2016 Uporabnostno preizkušnjo (UP) po umetni krvni sledi za vse pse lovskih pasem v izvedbi Lovske družine LUČE, v soboto, 10 septembra 2016 ob 8 uri (Lovski dom Luče).

UP se lahko udeležijo barvarji, ki imajo pozitivno oceno zunanjosti, ter psi drugih lovskih pasem, kateri morajo imeti opravljeno preizkušnjo naravnih zasnov (PNZ) za svojo pasemsko skupino.
UP se bo izvedla po pravilniku o uporabnostni preizkušnji v delu po krvni sledi za vse pasme lovskih psov VK za barvarje pri KZS.

Vodnik psa je dolžan s seboj imeti rodovnik prijavljenega psa in veterinarska potrdila…

Prijave sprejemamo pismeno (priložiti obojestransko kopijo rodovnika) v skladu z razpisom kinoloških prireditev KZS na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. do 03. septembra 2016.

Informacije na tel. 041 685 664 - Janez Šumak.

Vabimo tudi ostale ljubitelje lovske kinologije, lovske pripravnike, njihove mentorje v objem Raduhe in ostalih »vršacev« Savinjskih alp…

Vabljeni.

EU e-Privacy Directive

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Za Prijavo / Registracijo morate omogočiti Piškotke v nasprotnem primeru ta ni mogoča. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? .

Preveri direktivo o piškotkih.

Preprečili ste nalaganje piškotkov. Odločitev lahko prekličete.

Dovolili ste shranjevanje piškotkov na Vaš računalnik. Odločitev lahko prekličete.

Iskanje

Kontakt

Cankarjeva ulica 6, 3000 Celje, Slovenija

lkd.celje@gmail.com

GSM: 041-685-664 ali 041-496-401

http://www.lkd-drustvo-celje.si/