LKD Celje

Spoštovani lovski kinologi,
Nabava mladička lovskega psa v današnjem času pomeni veliko odgovornost in skrb predvsem v nadaljnji pravilni vzgoji in šolanju. Vzgoja se začne že prvi dan, ko mladička pripeljete v nov dom. Čeprav se vzgoja in šolanje zelo prepletata, veliko vodnikov (predvsem tistih, ki imajo psa prvič) preveč hiti s šolanjem klasične poslušnosti, ko mladiči še niso zreli za takšno vrsto šolanja.
Mala šola je namenjena mladičem od 3 do 9 meseca starosti, ko mladiči še niso psihično zreli za šolanje poslušnosti na tak način, kot si to radi predstavljamo vodniki.
Če ste vodnik pasjega mladiča navedene starosti, vas vabimo v tečaj »male šole«, kjer se boste v programu z inštruktorji naučili psiholoških, ter praktičnih pristopov k vzgoji in šolanju vašega »nadobudneža«. Mala šola bo odlična podlaga za nadaljnje – spomladansko šolanje po programu VP1 in VP2.
Začetek tečaja bo v sredo, 3. oktobra ob 17.30 uri na poligonu KD PLUTON na Ložnici pri Žalcu in je za člane LKD CELJE brezplačen!
Prijave sprejemamo pismeno na gornji naslov, na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na tel. 041 634 806 – Anton Savorgnani.
Vabljeni!
Lovsko kinološki pozdrav!

EU e-Privacy Directive

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Za Prijavo / Registracijo morate omogočiti Piškotke v nasprotnem primeru ta ni mogoča. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? .

Preveri direktivo o piškotkih.

Preprečili ste nalaganje piškotkov. Odločitev lahko prekličete.

Dovolili ste shranjevanje piškotkov na Vaš računalnik. Odločitev lahko prekličete.

logo LDK Celje srednji

Prevod vsebine (Google)

Iskanje

Kontakt

Cankarjeva ulica 6, 3000 Celje, Slovenija

lkd.celje@gmail.com

GSM: 041-685-664 ali 041-496-401

http://www.lkd-drustvo-celje.si/