Spoštovani lovski kinologi,
Nabava mladička lovskega psa v današnjem času pomeni veliko odgovornost in skrb predvsem v nadaljnji pravilni vzgoji in šolanju. Vzgoja se začne že prvi dan, ko mladička pripeljete v nov dom. Čeprav se vzgoja in šolanje zelo prepletata, veliko vodnikov (predvsem tistih, ki imajo psa prvič) preveč hiti s šolanjem klasične poslušnosti, ko mladiči še niso zreli za takšno vrsto šolanja.
Mala šola je namenjena mladičem od 3 do 9 meseca starosti, ko mladiči še niso psihično zreli za šolanje poslušnosti na tak način, kot si to radi predstavljamo vodniki.
Če ste vodnik pasjega mladiča navedene starosti, vas vabimo v tečaj »male šole«, kjer se boste v programu z inštruktorji naučili psiholoških, ter praktičnih pristopov k vzgoji in šolanju vašega »nadobudneža«. Mala šola bo odlična podlaga za nadaljnje – spomladansko šolanje po programu VP1 in VP2.
Začetek tečaja bo v sredo, 3. oktobra ob 17.30 uri na poligonu KD PLUTON na Ložnici pri Žalcu in je za člane LKD CELJE brezplačen!
Prijave sprejemamo pismeno na gornji naslov, na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na tel. 041 634 806 – Anton Savorgnani.
Vabljeni!
Lovsko kinološki pozdrav!