LKD Celje

V nedeljo, 23. septembra 2012 ob 9. uri prireja Lovsko kinološko društvo Celje v Športnem parku v Šeščah II. kinološki dan, ki naj bi postalo tradicionalno druženje vodnikov lovskih psov in vseh simpatizerjev kinologije. Moramo se pohvaliti, prvo srečanje v lanskem letu je odlično uspelo! Na prireditvi želimo pokazati naše delo in uspehe, ter vzpostaviti čim boljše sodelovanje z vodniki psov. Pričakujemo pa udeležbo vodnikov iz 47 lovskih družin (upravljalk lovišč), oziroma iz 31 občin na področju katerih deluje naše društvo.

Pričakujemo tudi kar največjo udeležbo vaših lovcev vodnikov in ljubiteljev lovskih psov. Zaželena je udeležba lovcev, družinskih članov, s »štirinožnimi tovariši« vseh lovskih pasem. Pot na prireditveni prostor bo označena od semaforiziranega križišča pri »Rimski nekropoli« v Šempetru v Savinjski dolini.
Na prireditvi bodo predstavljene posamezne pasme lovskih psov, prikazane bodo vaje poslušnosti za lovske pse. Izvedli bomo tudi nekaj zabavnih tekmovanj za vodnike in lovske pse. Vse sodelujoče pare bomo tudi nagradili. Za vse udeležence bomo priskrbeli tudi okusen golaž.
Ker je priprava, ter izvedba takega druženja zahtevna, vas prosimo, da do 21. 09. pošljete pismene prijave na LKD Celje. Prijave sprejemamo pismeno na gornji naslov, na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na tel. 041 685 664 - Janez Šumak. 
 
V pričakovanju kar največje udeležbe vas lepo pozdravljamo.

Iskanje

Kontakt

Cankarjeva ulica 6, 3000 Celje, Slovenija

lkd.celje@gmail.com

GSM: 041-685-664 ali 041-496-401

TRR: SI 56 6100 0000 1142 037

http://www.lkd-drustvo-celje.si/