LKD Celje

Obveščamo vas, da bo tudi letos organiziran tečaj osnovnega šolanja vodljivosti lovskih psov vseh pasem po programu VP 1 in VP 2. Tečaj je za lovce LD, ki so člani LKD Celje in člane LKD Celje brezplačen. Prosimo, če prijavite vodnike mladih psov, starih nad 6 mesecev.
Pričetek – teoretični del bo v soboto, 4. marca 2017 ob 9.00 uri na sedežu v Cankarjevi 6 v Celju (udeležba brez psov), v prostorih Savinjsko – Kozjanske zveze lovskih družin Celje, kjer se bomo dogovorili o namenu in ciljih šolanja, metodah šolanja in poteku tečaja, o potrebnih pripomočkih in opremi, o pripravi psa na vadbo, obnovili pa bomo tudi znanje o anatomiji in fiziologiji psa, o vedenju psov, potrebah po negi, o nagonih, o boleznih psov in ukrepih pri posameznih znakih bolezni. Potrudili se bomo, da vam odgovorimo na vprašanja v zvezi s psi in s šolanjem. Seznanili se bomo tudi z najpomembnejšimi določbami Zakona o zaščiti živali in Pravilnika o zaščiti hišnih živali.
Po končanem teoretičnem delu si bomo šli po potrebi ogledat tudi vadišče Lokrovec v Celju.

Praktični del tečaja bo potekal od 07. marca dalje približno tri mesece dvakrat tedensko na poligonu KD Celje, Lokrovec 1 b, ob torkih in petkih ob 17.00 uri, dokler psi ne bodo obvladali vseh vaj poslušnosti in vodljivosti oziroma do konca maja.
Po končanem tečaju bodo vodniki in psi opravljali izpit VP-1 ali VP-2 po programu KZŠLP KZS.

Prijavnico, ki je priložena, jo pa najdete tudi na spletni strani društva (www.lkd-drustvo-celje.si) pošljite na naslov LKD Celje, Cankarjeva 6, 3000 Celje, ali na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pa se prijavite na telefon 041 634 806 (Anton Savorgnani).

Lovsko kinološki pozdrav !

Komisija za šolanje lovskih psov LKD Celje Predsednik LKD Celje
Janez Šumak L.r.

Priloga: prijavnica VP1 in VP2 2017

EU e-Privacy Directive

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Za Prijavo / Registracijo morate omogočiti Piškotke v nasprotnem primeru ta ni mogoča. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? .

Preveri direktivo o piškotkih.

Preprečili ste nalaganje piškotkov. Odločitev lahko prekličete.

Dovolili ste shranjevanje piškotkov na Vaš računalnik. Odločitev lahko prekličete.

logo LDK Celje srednji

Prevod vsebine (Google)

Iskanje

Kontakt

Cankarjeva ulica 6, 3000 Celje, Slovenija

lkd.celje@gmail.com

GSM: 041-685-664 ali 041-496-401

http://www.lkd-drustvo-celje.si/