Notice: Trying to access array offset on value of type null in /data/plugins/system/eprivacy/eprivacy.php on line 186
Vabilo tečaj VP1,2 v letu 2021
LKD Celje

Spoštovani vodniki mladih psov!

Stanje glede širjenja in okužb z s Covid 19 se v državi počasi umirja, kakor tudi posledično sproščanje ukrepov vlade. Kljub temu bomo nadaljnje ukrepe še naprej spoštovali pri organizaciji naših prireditev…

Obveščamo vas, da tudi letos organiziramo tečaj osnovnega šolanja vodljivosti lovskih psov vseh pasem po programu VP 1, 2. Tečaj je za lovce LD, ki so člani LKD Celje in člane LKD Celje brezplačen. Prosimo, če prijavite vodnike mladih psov starih nad 6 mesecev.

Pričetek – teoretični del bo v torek, 2. marca 2021 ob 17.00 uri na Poligonu KD Celje, Lokrovec 1b, (prosimo, da ta dan pridete brez psov) kjer se bomo dogovorili o namenu in ciljih šolanja, metodah šolanja in poteku tečaja, o potrebnih pripomočkih in opremi, o pripravi psa na vadbo, obnovili pa bomo tudi znanje o anatomiji in fiziologiji psa, o vedenju psov, potrebah po negi, o nagonih, o boleznih psov in ukrepih pri posameznih znakih bolezni. Potrudili se bomo da vam odgovorimo na vprašanja v zvezi s psi in s šolanjem. Seznanili pa se bomo tudi z najpomembnejšimi določbami Zakona o zaščiti živali in Pravilnika o zaščiti hišnih živali.

Praktični del tečaja bo potekal od 02. marca dalje približno tri mesece dvakrat tedensko na poligonu KD Celje, Lokrovec 1 b, ob torkih ob 17.00 uri in sobotah ob 11.00 uri, dokler psi ne bodo obvladali vseh vaj poslušnosti in vodljivosti oziroma do konca maja. (če bo poligon v marcu oz. nadalje prost med tednom, se dogovorimo za drug termin)
Po končanem tečaju bodo vodniki in psi opravljali izpit VP-1 ali VP-2 po programu KZŠLP KZS.

Prijavnico, ki je priložena najdete tudi na spletni strani društva (www.lkd-drustvo-celje.si) pošljite na naslov LKD Celje, Cankarjeva 6, 3000 Celje, ali na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pa se prijavite na telefon 041 634 806 (Anton Savorgnani).

Lovsko kinološki pozdrav !

 

Priloge:

EU e-Privacy Directive

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Za Prijavo / Registracijo morate omogočiti Piškotke v nasprotnem primeru ta ni mogoča. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? .

Preveri direktivo o piškotkih.

Preprečili ste nalaganje piškotkov. Odločitev lahko prekličete.

Dovolili ste shranjevanje piškotkov na Vaš računalnik. Odločitev lahko prekličete.

Iskanje

Kontakt

Cankarjeva ulica 6, 3000 Celje, Slovenija

lkd.celje@gmail.com

GSM: 041-685-664 ali 041-496-401

http://www.lkd-drustvo-celje.si/