Notice: Trying to access array offset on value of type null in /data/plugins/system/eprivacy/eprivacy.php on line 186
Vabilo UP po umetni krvni sledi za vse pse lovskih pasem, LD Bojansko-Štore, 18.06.2022
LKD Celje

LKD Celje prireja v skladu z načrtom prireditev v l. 2022 »Uporabnostno preizkušnjo (UP) po umetni krvni sledi za vse pse lovskih pasem« v izvedbi Lovske družine BOJANSKO - ŠTORE, v soboto, 18. junija 2022 ob 8. uri (Lovski dom na Svetini).

-UP se lahko udeležijo barvarji, ki imajo pozitivno oceno zunanjosti, ter psi drugih lovskih pasem, kateri morajo imeti opravljeno preizkušnjo naravnih zasnov (PNZ) za svojo pasemsko skupino.
-UP bomo izvedli po pravilniku o uporabnostni preizkušnji v delu po krvni sledi za vse pasme lovskih psov VK za barvarje pri KZS.
-Vodnik psa je dolžan s seboj imeti rodovnik prijavljenega psa in veterinarska potrdila…
-Za vodnike, ki želijo opravljati UP s svojimi psi je rok prijave 7 dni pred datumom prireditve (razpored prireditev LKD Celje v l. 2022)!
Na UP po krvni sledi za vse pasme lovskih psov dne, 18. 6. 2022 se lahko prijavi največ 9 vodnikov s svojimi psi (sklep UO LKD Celje).
-Prednost pri prijavi imajo člani LKD Celje. V kolikor slednjih ne bo dovolj, se upošteva vrstni red po datumu prijav članov iz drugih LKD- jev.

Pri prijavi na UP je obvezno poslati obojestransko kopijo rodovnika na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Vabimo tudi ostale ljubitelje lovske kinologije, lovske pripravnike in njihove mentorje na Svetino, kjer bomo predstavili tudi delo krvosledcev ter lovskim pripravnikom posebej prikazali izdelavo »šolske sledi« s psom krvosledcem…

Prijave na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in informacije: 041 685 664 - Janez Šumak.

Lovsko kinološki pozdrav!

EU e-Privacy Directive

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Za Prijavo / Registracijo morate omogočiti Piškotke v nasprotnem primeru ta ni mogoča. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? .

Preveri direktivo o piškotkih.

Preprečili ste nalaganje piškotkov. Odločitev lahko prekličete.

Dovolili ste shranjevanje piškotkov na Vaš računalnik. Odločitev lahko prekličete.

Iskanje

Kontakt

Cankarjeva ulica 6, 3000 Celje, Slovenija

lkd.celje@gmail.com

GSM: 041-685-664 ali 041-496-401

http://www.lkd-drustvo-celje.si/