LKD Celje

LKD Celje prireja v skladu z načrtom prireditev v l. 2022 »Uporabnostno preizkušnjo (UP) po umetni krvni sledi za vse pse lovskih pasem« v izvedbi Lovske družine BOJANSKO - ŠTORE, v soboto, 18. junija 2022 ob 8. uri (Lovski dom na Svetini).

-UP se lahko udeležijo barvarji, ki imajo pozitivno oceno zunanjosti, ter psi drugih lovskih pasem, kateri morajo imeti opravljeno preizkušnjo naravnih zasnov (PNZ) za svojo pasemsko skupino.
-UP bomo izvedli po pravilniku o uporabnostni preizkušnji v delu po krvni sledi za vse pasme lovskih psov VK za barvarje pri KZS.
-Vodnik psa je dolžan s seboj imeti rodovnik prijavljenega psa in veterinarska potrdila…
-Za vodnike, ki želijo opravljati UP s svojimi psi je rok prijave 7 dni pred datumom prireditve (razpored prireditev LKD Celje v l. 2022)!
Na UP po krvni sledi za vse pasme lovskih psov dne, 18. 6. 2022 se lahko prijavi največ 9 vodnikov s svojimi psi (sklep UO LKD Celje).
-Prednost pri prijavi imajo člani LKD Celje. V kolikor slednjih ne bo dovolj, se upošteva vrstni red po datumu prijav članov iz drugih LKD- jev.

Pri prijavi na UP je obvezno poslati obojestransko kopijo rodovnika na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Vabimo tudi ostale ljubitelje lovske kinologije, lovske pripravnike in njihove mentorje na Svetino, kjer bomo predstavili tudi delo krvosledcev ter lovskim pripravnikom posebej prikazali izdelavo »šolske sledi« s psom krvosledcem…

Prijave na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in informacije: 041 685 664 - Janez Šumak.

Lovsko kinološki pozdrav!

Iskanje

Kontakt

Cankarjeva ulica 6, 3000 Celje, Slovenija

lkd.celje@gmail.com

GSM: 041-685-664 ali 041-496-401

http://www.lkd-drustvo-celje.si/